返回
罗敏庄唔安排囡囡同台 原因竟然系咁
来源:东网 2019-06-23 23:39:10
导读:艺人陈国邦与太太罗敏庄出席两人有份演出的儿童音乐剧记者会,女儿陈禛也有现身支持,罗敏庄表示去年已演过该剧目,今年规模更大

艺人陈国邦与太太罗敏庄出席两人有份演出的儿童音乐剧记者会,女儿陈禛也有现身支持,罗敏庄表示去年已演过该剧目,今年规模更大型,问到与小朋友合作是否驾轻就熟?她说:“我都惯咗同小朋友相处,啲小朋友好专业,受过专业训练,佢哋每日排九个钟,埋位冇难度。(点解唔安排囡囡同台演出?)因为我懒,除咗小朋友值得尊敬之外,佢哋嘅家长都好令人佩服,家长成个暑假都要带出带入,我一星期带佢去学一日跳舞已经好攰。(你都要演出,顺便带埋囡囡。)我哋嘅戏份唔多,小朋友戏份好重,佢哋先系主角。”至于暑假,她称会一家人到泰国旅行。

---------------
立即参加“赏您睇”: http://bit.ly/2JWKULh
Click下面粒掣,储on.cc coins!机票、家电、超市礼券、过万份奖品等紧你。
相关信息:
上一条:骏王跑第尾 苏志威:佢话唔锺意咪唔跑
下一条:林子聪囡囡百日宴 金刚女友送祝福自夸靓女
80视点网