返回
同小朋友合作 张纹嘉惊咗生B:唔知点沟通
来源:东网 2019-06-23 23:39:09
导读:歌手张纹嘉(Crystal)现身有份演出的儿童音乐剧的记者会,剧中她会与大班小朋友合作,她表示:“我觉得最难系对住小朋友

歌手张纹嘉(Crystal)现身有份演出的儿童音乐剧的记者会,剧中她会与大班小朋友合作,她表示:“我觉得最难系对住小朋友,因为我冇同小朋友相处嘅经验,寻日彩排见到二、三十个小朋友,佢哋好活跃,好在佢哋嘅导师好好,会有指令,令佢哋安静,依家嘅小朋友好醒目,我以前一旧饭咁。我第一次同小朋友合作,唔知点沟通。(令你惊咗生小朋友?)真系有少少惊咗,我见啲妈咪凑小朋友好辛苦,要好有精力同耐性,我锺意小朋友,但会令我犹豫生唔生。佢哋好搞笑,会问好多问题,我都唔识答。有小朋友问点解我个样同海报唔同,我话因爲我冇化妆,所以冇咁靓,佢话你化唔化妆都靓,男友都冇咁识讲嘢。”

讲到生儿育女问题,Crystal笑言男友都是大细路一名,未必照顾到小朋友:“佢话我好难凑,我话佢难凑。(几时结婚?)我冇谂过,我想喺事业上做到啲嘢先,依家同自己嘅期望仲有啲差距,希望有少少成就先,而且我唔系咁急结婚生仔,尤其做完个音乐剧之后可能更冇生小朋友嘅压力。”

---------------
立即参加“赏您睇”: http://bit.ly/2JWKULh
Click下面粒掣,储on.cc coins!机票、家电、超市礼券、过万份奖品等紧你。
相关信息:
上一条:林子聪囡囡百日宴 金刚女友送祝福自夸靓女
下一条:16岁水着曝光!甄珍胃出血照会影迷
80视点网